keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Uusi koti

Noniin...
Muutto on suoritettu. Kaikki jo olemassa olevat tavarat on jo aika hyvin löytäneet paikkansa (mitä nyt peilit pitää porata seinään ym) ja olemme asettuneet hyvin jo aloilleemmekin. Kummasti sitä muutoissa aina "katoaa" tavaraa ja kaikkea uutta tarvii. Täällä on nyt niin paljon tyhjiä seiniä että paljon on vielä sisustettavaa, jeeee!!

Tässä muutama esimaku kuva kaikille uteliaille ystävillekkin siitä mitä tyylisuuntaa tämä koti edustaa. Olkaapa hyvät! : )...psst...partsi suorastaan huutaa mustaa polyrottinkista sohvakalustoa. Saa nähdä jos kevään ja kesän aikana tonne sellanen ilmestyisi ; ) Nyt oon vaan kantanu sinne osan vanhoista tavaroista...

3 kommenttia:

 1. Beautiful and very eleganth home, I lake it!
  Greetings Laura.

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi kauniilta ja kodikkaalta! Ja olkkari tosi naiselliselta :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Mietin pitkään miten saisin väria muuten niin harmaaseen kotiin. Olin nimittäin päättänyt sisustaa mustalla ja valkoisella. No sitten näin ton pinkin, ja siitä se kaikki lähti.
  Tarkoitus olis ripotella tota pinkkiä joka huoneeseen (paitsi makkariin) jollain tapaa esim. just tekstiilien muodossa. Oon kyllä tosi tyytyväinen jo nyt. Vaikka tää ei lähelläkään valmis : )

  VastaaPoista