maanantai 26. heinäkuuta 2010

ALE

Tuun hulluks kun joka kauppa täynnä ihania juttuja!! Pikku esineiden joita on kauan himoinnu mutta ei kuitenkaan ostanu ohi en voi kävellä jos niissä on isokin ale lappunen päällä.Tänään löysin -50% alella muutamia kivoja juttuja.
Perjaatteessa niin turhia mutta en vain voinut jättää niitä kauppaankaan... Muutama ei ale tuotekkin on tämän viikon aikana tarttunu mukaan mutta sellasta tää hulluus on.
Muutamia esineitä ostin kaksin kappalein koska annan lahjaksi jotain mitä itsekkin haluaisin saada (tietysti sisustusmaku on sama).

Kiertelen yleensä vaan isompia marketteja täällä pääkaupunki seudulla ja niissä valikoima useesti suppea sekä yli hinnoteltu. On hassua kun oon verrannu hintoja miten suuri ero voi olla esim koriste linnun häkissä...Ostin nimittän yhden meillä olevan häkin porin talous markasta ja se makso muistaakseni n.16e. Lähestulkoon sama häkki maksaa kodinanttilassa jotain 40e kieppeillä jos en väärin muista.

Tämä vanha pariisin kartta juliste tarttui myös matkaan kun meillä oli perhekuvalla noi liian isot raamit niin ajattelin että toi kartta saa vallata noi raamit. Nyt pitäis sitten tällekkin kuvalle vaan löytää kunnon paikka ja perheportretille uudet raamit : D (ikuinen kierre...ihanaa). Nyt tosin oon sitä mieltä että tumman ruskeet raamit tois paremmin ton kuvan esiin. Toi valkonen on jotenki liian "uus" tai sit noiden raamien pitäs ehkä olla leveemmät. Mitä mieltä ootte?? : DIhastuin muuten paljon alla olevassa kuvassa olevaan "kori postilaatikkoon". Sen vois perjaatteessa tuunata tolla sydämmellä tai sitten esim. mustalla "post" tekstillä :) Ja toi sinisävynen talo laatikko (katon saa avattua) ei värien puolesta sopisi kuin korkeintaan vessaan...mutta sekin oli pakko ostaa mukaan. Kait se joltain tai jostain löytää arvoisensa paikan :) Monta kertaa oon tota merihenkistä taloa hipelöiny vaikka se ei niin erikoinen olekkaan. Oon vaan saanu joskus pikku tyttönä yli annostuksen sinistä ja mulla ei oo kertaakaan omassa kodissa ollu sinistä (kaikkea muuta kyllä). Niin ja mainittakoon vielä että nämä esineet eivät vielä ole löytäneet paikkaansa. Luulen että odotan kunnes muutto varmistuu ja suunnittelen sitten pikku kotimme uudestaan :)2 kommenttia:

  1. Ompas hassua viestittelyä, mutta oletkos sitten käynyt White on White nimisessä liikkeessä...tai siellä Petikossa, kun niitä liikkeitä taitaa olla siinä monta vierekkäin?

    Ja se on totta, että sisutajien miehillä on joskus kyllä vaikeuksia pysyä perässä + ymmärtää kaikkia maailman hömpötyksiä:)

    VastaaPoista
  2. En ole käynyt mutta kerran lasten kanssa ohi kävellyt. Niiden kauppa helsingin bulevardilla on ihastuttavan näkönen :) Kiitti tosta vinkistä. En muistanutkaan sitä :) Netti sivuilla ei lue mitään petikon liikkeestä?!? Pitääpä yön yli nukuttuani aloittaa googlettaminen x )

    VastaaPoista