sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Viikonloppu & vieraita

Tänään vierähti käyntiin meiän synttäri viikkomme :) Pikku neitimme täyttää ensi viikolla jo 4 vuotta ja tänään kävi ensimmäiset vieraat kylässä.
Ollaan nähty ystäviä niin vähän viime aikoina + että kukaan ei oo vielä käyny täällä uudessa kodissa joten kutsutaan osa ihan erikseen kylään että kerkee vaihtamaan kuulumiset kunnolla.

Ostin joku aika sitten Stockmannni "jenkki" päiviltä sellasen valmis paketin juustokakkua. Siis toisin sanoen jauhoa josta saa tehtyä juustokakun. Odotukset oli aika matalat mutta ylittyivät huimasti. Laitoin vielä päälle mummin kasvimaan mansikoista tehdyn mansikka kiilteen. Ja nam, oli huiman hyvää. Kakku koristetta ei nyt vielä keretty tekemään mutta Hello Kitty teeman mukainen koriste tehdään ensi viikonloppuna ;)
Oon koko viikonlopun vaan siivonnu, sisustanu ja järjestelly paikkoja. IHANAA...Ja hetkittäinkun on saanut siivottua tuntuu että asutaan "katalogissa" kun on niin siistiä. Sitten se siisteys kestää 5min kunnes lapset taas rakentavat uuden leikin ja lähtevät retkellä. Sitten on picnic eväät olkkarissa saakka ja peitot telttana pään päällä.


Ensi viikolla pitäisi maalata hieman eri sävyllä seiniä jotta saatais hieman kotosampi tunnelma. Kaikki seinät nyt valkosia ja haluun pikkasen väriä tuomaan kotosuutta. Ja nyt haaveilen Ikean Ektorp nojatuolista:
Oikeestaan haluisin sen isomman muhkeen Ektorp nojatuolin mutta se on pikkasen liian iso siihen paikkaan johon sen haluun...
Katotaan koska tämä haave toteutuu :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tauluseinä:) liityin lukijaksesi kun tänne blogiin jotakin kautta "eksyin". Mukavalta näyttää:)

    VastaaPoista
  2. LAura du har så kiva sida ! härligt hem !

    VastaaPoista