lauantai 16. lokakuuta 2010

Synttärit


Mun pikku tyttö täytti viikko sitten 4 v ja meillä juhlittiin pieni muotoisesti (äiti kun ei tänä vuonna jaksanut järjestää super kekkereitä).
Jätin varsinaisen kakun tekemättä ja tein sen sijaan mansikkaisia sekä suklaisia muffinsseja. Ideat poimin Hellapoliisin mainioilta sivuilta. Varsinkin noi minttu-suklaa muffinssit oli maailman parhaita. Sen suklaa nappi siellä sisällä oli ihan mahtava ylläri herkku pala. Muita tarjoiltavia teil Hella poliisin Hello Kitty synttäreiden ohjeiden mukaan. Varsinkin tuo booli on aina taattu menekki. Ja nakki kääröt sekä jauheliha kierteetkin upposi hyvin.


Neitimme tykkää kovasti askarrella,piirtää, maalata ja tehdä kaikkea käsillään. Synttärilahjaksi olimmekin pyytänyt kaikkes tuohon liittyen ja heti kun vieraat lähti piti uusia sormivärejäkin kokeilla. Tuloksena oli upeita värisekoituksia joista saisia hienoja kuvia pieniin raameihinkin.

2 kommenttia:

  1. Lapset eivät niitä kakkuja ja suuria elkeitä vaadi, vaan äidit! Meilläkin on joinain vuosina tökätty kynttilät vaikka marjapiirakkaan eikä lapset kovin innoissaan aina kermakakuista olekaan.

    VastaaPoista
  2. Jarna: Aivan totta! :) Ihan yhtä hyvät synttärit oli kun aiemminkin. Oli mukavaa kun ei ollu kauheeta vilinää ja sai seurustella vieraiden kanssa rauhassa ja lapsetkin leikkiä keskenään rauhassa. Satsattiin tänä vuonna suurien juhlien sijaan enemmän yhteiseen laatuaikaan ja käytiin synttäreiden kunniaksi ravintolassa syömässä ja vähän shoppailemassa :)

    VastaaPoista