sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Niin...

Kohta tämäkin blogi keskittyy remonttiin ja muodonmuutoksiin. Meidän asuntotarjous on hyväksytty ja kunhan päästään sopimukset allekirjottamaan niin olemme omakotitalon asukkaita. Muutto ajankohta ei ole paras mahdollinen kun joudutaan joulukuussa tekemään muuttoa ja muuttamaan heti sisään vaikka rempatakkin pitäisi (onneksi talossa 2 kerrosta)...mutta kaikki on varmasti sen arvoista.
Talo ei ole uusi mutta ulkomuodoltaan kilpailee uusimpien kanssa, varsinkin kun päästään sen kimppuun ; )

Hassua on sekin että vaikka tuntuu että on aina haaveillut siitä minkälaisen kodin haluaa niin nyt kun se olisi ajankohtaista ja pitäisi nopeita valintoja materiaalejen suhteen tehdä niin menee ihan lukkoon...
Olemme ajatelleet laittaa yläkerran seinät ja lattiat nyt heti ekana kuntoon ja sen jälken vasta keskitymme muuhun.Vaikea kuvitella mitään remppajuttuja ennen kun näkee asunnon tyhjillään ja saa sen sisustuskellon päässä käyntiin. Itse ainakin katson ja tunnen mikä on oikea sisustus juttu, mikä sopii minnekkin ym.

Nyt ollaan pyöritty kauppoja ja kateltu mm. niitä lattioita. Ollaan nyt mietitty noita alla olevia laminaatteja.

Tätä korkeakiiltoista laminaatti laattaa (kovuusluokka 32) keittiön puolelle

 Tätä vaaleaa ARTIC PINE laminaattia mm.makkareihin ja olohuoneen puolelle.Tällanen lattia oli aika hauska ja IN just nyt, mun mielestä. Vois toimia jossain kellarikerroksen huoneessa : )


Joitain tapettaja on jo valmiiksi kaappiin hankittu ja lapsille kattelen vielä internetin ihmeellisestä maailmasta tehosteseinä tapetteja.

Onko kenelläkään muuten henkilökohtaista kokemusta (+ ja -) vaaleasta lattiasta?


2 kommenttia:

 1. Mä olisin halunnut tuota Arctic Pinea meidän asuntoon, mutta toistaiseksi ei ole sitä laitettu. :)

  Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
 2. Heips!
  Vaaleassa lattiassa näkyy pöly ja varsinkin hiukset ainakin tummat tosi hyvin sellainen kokemus minulla ainakin,en ehkä laittais.

  Ellu

  VastaaPoista