tiistai 15. marraskuuta 2011

Tapetti valinta

Tapetteja ja tapetteja...
Pähkäilyä ja muutoksia...
Ihan vaan tehosteeksi mutta silti.
Perjaatteessa oon 100% maali ihminen mutta tepeteilla saa kuitenkin vähän enemmän ilmettä aikaan. Suunnitelmissa on että 1 seinä tapetoidaan ja muut maalataan.

Itse pitäisin siitä että yläkerran 3 makuuhuonetta olisi ilmeeltään samanlaisia.
Mutta toisaalta jokaisella on hieman erillainen maku ja vaikka tapetit olisivatkin erillaisia voi muilla jutuilla saada yhteenkuuluvuutta Yritän vakuutella itseäni vaan...koska oikeastaan olen sitä mieltä että tapetti tehosteena on kuitenkin sellanen katseen vangitsi huoneessa, ja niiden kuulusi sulautua yhteen : D
Nämä raita tapetit olisi mielestäni hieno yhdistelmä...jokainen saa oman värinsä mutta silti jokainen on täysin eri näköinen.

 


Todellisuudessa kuitenkin vanhempien makuuhuoneeseen on hankittu tuota yllä olevaa musta-valkoista kukka tapettia vaikka alunperin halusin tuota ornamenttia.
Jotenkin näin mielessäni tuon kukka kuvion meidän makuhuoneessemme.
Se tuo mielestäni kivasti valoisuutta ja kuitenkin on hieman romanttinen ja ehkävä hieman "persoonallisempi" kuin tuon ornamentti (josta kyllä tykkään paljon).
Tytön huoneeseen olisi näillä näkymin tulossa vaaleanpuna sävyistä tapettia jossa hempeä kukku kuvio. Mutta pojalle...mitäs hänelle?! Yllä olevaa raitaa vai kenties dinosauruksia 
 


 
Esta for kidsillä on kyllä monia kivoja lasten tapetta...
Paljon parempia mitä oon rautakaupoissa tavannut.Tämäkin tapetti mielyttää jolloin tavalla...

Odotan jo että saan esitellä valmiita kokonaisuuksia ja valmiita suunnitelmia : )


MUKAVAA UUTTA ALKANUTTA VIIKKOA!

Toivoo:
Laura2 kommenttia:

  1. Mikä tapetti on tämä ihana voikukkatapetti?

    VastaaPoista
  2. JohannaL: Muistaakseni tapetti on ihan K-raudan Cello mallistosta. Tarkistin asian vielä Cellon sivuilta, ja sielä löytyi vastaava tapetti mutta eri sävyisenä (Elegance nimeltään)

    VastaaPoista