keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Keppi katossa

Noin vuosi sitten kun olimme perheen kanssa metsäretkellä lähi metsässä. Siellä silmääni pisti keppi joka oli kauniisti harmaantunut, sammaloitunut ja upean muotoinen. Ei mitään oksia eikä muutakaan, ihan sileää laatua. En tiedä onko keppi joskus ollut heinäpaalun keppi vai mikä. Mutta upean harmaa ja kauniisti elämää nähnyt.

Keppi on majaillut löydöstään saakka olkkarin nurkassa. Nyt vihdoin keksin rakkaalle kepilleni käyttöä jonka se on ansainnu. Antaa kuvien puhua puolestani:

Kepin laitoimme roikkumaan ketjuilla katosta ja siihen kiinnitin juutti narulla kynttilä lyhdyt jotka ennen roikku olkkarin ikkunassa. Ihanaa että noikin sai uuden elämän uudessa paikassa. Näin tämä koti rakentuu pikku hiljaa :) Seinät on vielä osittain aika paljaat...mutta Maija Poppasen sanoin "aikaa on, aikaa on" :)

4 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa vieraisilla blogissasi ja ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
 2. Olipas hieno keksintö tuolle kepille!!!

  Ja muutenkin näyttää tosi kauniilta!!

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Ihanan käyttötarkoituksen keksit tolle kepille! Jos löydän joskus moisen, niin voi olla, että lainaan sitten tätä sun ideaas vähän! :-D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenni :) Lainaa ihmeessa, tohonhan vois laittaa mitä vaan roikkumaan.Ja toi on kyllä kieltämättä tosi kiva. Ja luonnossa paljon kauniimpi kun kuvassa; )

  VastaaPoista