keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Valaistus

En varmaan oo ainoa joka tykkää lampuista ja valosta :)
Uudessa kodissa mua niin raivostuttaa kun olkkarin katossa on vaan 1 lamppu pistoke. Ja samassa huoneessa ruokapöytäkin joten sitä ei ainakaan katto valaisimella saa valaistua.
(Olis kyllä onni saada ite rakentaa/remontoida talo niin että sais suunnitella sähköt niin että sais PALJON katto/seinä rasioita.)
Mulla tulee pää niin kipeeks hämärässä enkä yhtään tykkää hämäristä huoneista.
Niinpä yritän nyt ratkaista tän meiän valo ongelman. Oon katellu tehokkaampia katto valaisimia ja sitten seinävalaisimia. Noita seinävalaisimia ei tavallisissä kaupoissa ihan hirveesti oo (ainakaan kivoja). Tossa kuvassa alla on sellanen 2 osanen spotti valo jossa 6 lamppua, sellasen voisin ehkä jopa haluta :)

Vaikka muuten olis miten rosoinen tyyli sisustuksessa niin pidän että siihen on yhdistettynä edes vähän sellasta yksinkertasta/moderniakin valaistusta. Jostain syystä tollanen metalli ja kromi on ollu sellanen pysyvä trendi mun maku listalla.
Just ostin itseasiassa ikeasta tallasen työpöydän valon

Tohon lamppuun laitoin roikkumaan sellasen rautalanka sydämmen jossa helmiä ja "kristalli" sydämmiä. Sen ostin antiikki annasta ( http://www.antikanna.fi/ )
Jossa vierailin ensimmäistä kertaa ja petyin vähän kun siellä ei ollut niin paljon kaikkea kivaa kun ehkä odotin. Kaikkea muutakin pikku kivaa tarttu mukaan viikonloppuna. Ja täytyy sanoa että on kyllä huimia hinta eroja tavaroissa. Nimittäin täällä etelässä pyydetään vähintään puolet enemmän samasta tuotteesta verrattuna esim. johonkin itä suomen kuntaan. On se kyllä epäreilua...

Nautin nyt ihan hirveesti kun tää koti on yks projekti. Vielä olis paljon maalaus hommia ja seinien sisustamista...Ahhh, ihanaaaa <3

Valoisia syysiltoja toivottelen kaikille :)

1 kommentti:

  1. Hei Laura :)

    tulin vastavierailulle sinun blogiisi. Kauniita asioita näen täällä.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista