maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lomaa & Töitä

Olen(ko) jättänyt blogin ihan hunningolle...edellisestä päivityksestä jo liikakin on aikaa.
Jotenkin mielessä pyörii niin paljon kaikkea muuta että ei jaksa tietokonetta avata tehdäkseen päivitystä. Nykyään surffailen oikeestaan vain puhelimella ja tuntuu vaikealta päivittää sillä blogia, etenkin jos haluaa pikkasenkaan parempia kuvia.



Kesä on alkanut pihatöitä tehdessä ja työn teolla.
Työskentelen (ensikertaa) sairaanhoitajana osastolla joka saa välillä ajatukset muualle ja kiire on pääsääntöisesti päätä huimavaa. Vastuusta puhumattakaan. Välillä tulee miettineeksi asioita liittyen elämään ja siihen miten sen tulisi päättyä. Joskus kohtaa sellaisia asioita joita ei nykypäivänä enään toivoisi näkevän. Mutta meidän suomen laki pykälille yms. kun ei voi mitään...

Mutta valoisempiin aiheisiin...
Onnekseni en työskentele koko kesää vaan luvassa on tällä viikolla alkava 2 viikon kesäloma josta osa kuluu jossain muualla kun suomessa.



 Tämän loman jälkeen tehdään vielä muutama viikko töitä jonka jälkeen katse suuntautuu esikoisen alkavaan kouluun. Jännää...Kotirintamalla on remppakädet olleet melko hiljaisia. Tosin heti kun oli parin päivän vapaa alkoi kädet syyhyämään. Pinkit varjostimet löysin pitkän etsinän jälkeen pentikin outletista, olivat vielä roimassa alessa, poistomalleissa. Sopivat kuin nakutettu näin ikean lampun jalkoihin joita siis 2kpl.

Mutta näiden kuvien saattelemana toivottelen


RENTOUTTAVAA...


AURINKOISTA 

Juhannuskakku: sokerikakkupohja,vaniljarahkaa, kotimaalaisia mansikoita ja kermaa


JA...HERKULLISTA KESÄÄ!!

Suklaa fondyy vaahtokarkkeja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti