tiistai 28. joulukuuta 2010

Joululomaa...

Tän päivän saldoa...
Nyt kun olen koulusta joululomalla niin kerkee taas tavata ystäviä ja leipomaankin.
Tein tälle päivälle tällasen yksinkertasen kakun vanhasta versiosta. Pohjana kaurakeksejä ja täyte itsesessään sisältää mm.vaniljarahkaa, kuohukermaa liivatteen kera. Päälle laittaisin normaalisti tuoreita marjoja mutta tällä kertaa jätin marjat pois ja persikka sai toimia yksikseen.

Ja kun nyt ei tarvii huonekaluja vaihtaa niin päätin kuitenkin että keittiön kaapit saisi uutta sisältöä. Näitä ajattelin hankkia valkoisen Iittalan Tema astiaston kaveriksi:


Teemaa meillä on jo täys tusina mutta laseina on sekalainen valikoima kaikkea. Ja noi 0,4 kartiot on aika kivan muotosia ja toivottavasti palvelee hyvin niin arkena kuin juhlanakin. Nyt ostin niitä 4kpl. Mutta koska ne ei mitään kaikkein kalleimpia ole niin joskus tulevaisuudessa määrä toivottavsti kasvaa :) Ja ei noihin pikku kaappeihinkaan mitään kauheeta määrää saa mahtumaan eikä tänne kotiinkaan niin paljon juhlijoita.
Ja mitä Taika mukeihin tulee niin tykkään tosta muodosta. Ne oli nyt Stockmannin kantis tarjouksessa ja joululahjaksi saamallani lahjakortilla niitä oli kiva hakea pari. Iittalan Aika sarjan muki (0,4) olis kans yks kiva kaveri noiden rinnalle kun ne on ihan valkosia, niihin törmäsin tänään stockmannin hyllyjen välissä. Mutta noi on kivat tee mukit ja tykkään yksinkertasesta värityksestä (musta valkonen) kun toi kuvio muuten on niin yksityiskohtanen.

Äsken uunissa paistu elämäni ensimmäinen Mud cake ja huomenna maistellaan tuliko siitä mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti