tiistai 15. helmikuuta 2011

Enään 2 viikkoa muuttoon...

Ahh... kohta kaksi kuukautta olen odottanut kuin kuutanousevaa tulevaa muuttoa. Nyt siihen on enään kaksi viikkoa aikaa. Voitte vaan kuvitella miten olen kerennyt mielessäni sisustamaan uuden kodin jo moneen otteeseen. Tosin mieli ei ole muuttunut kertaakaan. Mielessäni vain hion sitä kuvaa joka ennestään jo muodostunut.

...Täällä ei pahemmin rivitaloja eikä omakotitaloja ole. Mutta toi 12neliön tuleva lasitettu parveke on aika houkutteleva sisustuskohde...Sinne oon jo kaikkea kivaa kans suunnitellu.


Kylppärissä ei oo mitään valittamista. Tosin ton katon voisi tuunata valkoseksi tai harmaaksi.

Väreiksi kotiin tulee jo olemassa oleva valkoinen jonka kaveriksi lisään reilusti mustaa ja kromia/terästä. Sit noi "kylmät/kovat" värit kaipaa mun mielestä jotain väriä rinnalleen. Ja siitä se sitten lähti. Päätin että otan tehosteeksi pinkin. Se pinkki sopii tosi hyvin tuon harmaan kanssa ja mun mielestä korostaa harmaata hyvällä tavalla.

Alla hieman osviittaa uuden kodin tyylistä ja kuvia jo ostetuista tavaroista.

Sohvalla/sohvilla haluisin tuoda sellasta pehmeyttä olkkariin koska värit kuitenkin on aika kovia. En vaan tiedä vielä uskallanko ottaa tuota ikean valkosta ektorppia. Sen oon jo kaun halunnu mutta pelkään että se on likainen heti ensimmäisen päivän jälkeen. Muutenkin mulla on vaikeuksia sohvan värivalinnan suhteen. Koska huonekalut tulee olemaan valkoisia ja tuntuu että sen takia sohvankin tulisi olla.


Toi sinkki hylly on ollu nyt päällimmäisenä mielessä. Näytän sitten minne se tulee ja mitä siihen laitetaan...Tohon hyllyyn olen ehkä eniten jo ostanu säilytys pussukoita ym. kivaa.


En oo vielä päättäny laitanko noi pinkin sävyset verhot olkkariin vai makkariin. Sen näkee sitten paikan päällä kumpaan sopii paremmin.

Luvassa tulee olemaan erittäin kiinnostava kuukausi. Lupaan postittaa valmiita kuvia kunhan jotain aina valmistuu. Tiedossa on mm. kaapin taustan tapetointia ja monien uusien juttujen kiinnittelyä seinille :)
Lastenhuoneen sisustusta en ole vielä edes kerennyt miettimään. Lapset joutuvat jakamaan huoneen ja siinä on tosi vähän tai oikeestaan vaan 1 ehjä seinä. Joten leluja karsitaan oikeen urakalla ja tää äiti saa olla todella luova että siitä saadaan molempien tarpeita vastaaa kivan näkönen huoneen.

En edes itse malta odottaa...Pitää nyt pitää itteni kiireisenä koti,koulu,työ ja rakkaus rintamalla <3 Jotta ei ajatukset liikaa leijuis sisustus haaveiden yllä :)

Ihanaa loppu viikkoa kaikille ; )

Toivoo: Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti