keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tomaattinen Jauheliha-Perunavuoka


Tätäkin reseptiä olen itse muokannut makuni mukaan. Alunperin tämä oli vain yksinkertainen vinkki jota lähdin kokeilemaan. Lapset tykkää (ja aikuisetkin) eikä äitillä mene kauaa tämän tekemisessä

Tarvitset:

n.200g Naudan paistijauhelinaa

1pss (500g) peruna-sipuli sekoitusta

n.300g valkosipulilla maustettua tomaatti murskaa

1 kesäkurpitsa suikaloituna

1 purkki 3 juuston ruokakermaa (tai tavallinen ruokakerma purkki).

Mausteita maun mukaan. Jauhelihan maustan yleensä jauheliha mausteella

Itse maustan pääasiassa vasta lautasella jotta lapset ei saisi ylimääräsiä suolia.

Tee näin:

1. Paista jauheliha ja lisää siihen tomaattimurska sekä mausteet

2. Suikaloi kesäkurpitsa

3. Kaada vuokaan peruna-sipuli sekoitus ja lisää sekaan jauhelija sekä kesäkurpitsa suikaleet. Kaada päälle ruokakerma

(Päälle voit laittaa mielesi mukaan suikaloituja tomaatteja sekä juustoraastetta antamaan lisämakua.)

4.Hauduta ruokaa uunissa 200c n.45min tai kunnes perunat ja kesäkurpitsat ovat pehmenneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti