keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Nonniinn, uuden aika

Nyt sain kun sainkin siirrettyä suurin piirtein kaikki reseptit vanhasta blogista tänne ja voin aloittaa uuden aikakauden.
Jos vaikka aloittaisi sen pienillä paloilla meidän kotoota.
Hieman taustaa:
Meillä vaihtui talven aikana huonekalut mustasta valkoiseen ja nyt koitan löytää kotiin sellasen oman tyylin joka olis ripaus uutta ja vanhaa tyyliä. Tuntuu ettei tää koti "projekti" etene nyt mitenkään kun haaveilen vaan uudesta kodista eikä aikaa jää toistaseks muulle kun työlle. Mutta aina kun joku vapaa päivä tai vapaa aikaa on niin selailen netistä nettikauppoja, blogeja ym. ja etsin ideoita meille kotiin.

Alla pientä esimakua ja ensivilkaisua meiltä:
2 ylimmäistä kuvaa olohuoneesta ja alin keittiöstä. Keittiön kuvassa mm.AmandaB iso tarjotin ja lampun varjostin (isompi, ruskee valko ruudullinen) Pentikin jonka ostin hulluilta päiviltä. Toinen samanlainen lamppu odottaa vielä paikkaansa. Mä haluisin ikkunalaudat joille ostin noita lamppuja useamman mutta jos miesten hoidettavaks jättää tällasen asian niin sitä ikkunalautaa ei kyllä saa pitkään aikaan (kuten meillä on nyt käyny).Olkkarin lipastoon joka on tossa kuvassa vaihdoin just vetimet (ennen sellaset ohuet "kolkutin" vetimet). Noi uudet vetimet on vähän enemmän "mun" näköset ja tekee mun mielestä jotenkin ryhdikkäämmän tosta lipastosta. Samoja vetimiä ruuvattiin kiinni olkkarissa olevaan penkkiinkin jota ei nyt oo kuvassa.Meillä on tota "ruskeeta" sävyä tehosteena 3 seinällä alhaalla ja nämä seinät onkin tässä alhaalla edustettuina:)1 kommentti:

  1. Kiitos vierailusta blogissani ja kaunista on sinunkin kodissasi:) Täällä täytyykin alkaa vierailemaan useammin. Aurinkoista kesää.

    VastaaPoista