maanantai 28. kesäkuuta 2010

Hoitajien kesälahja

Olin tänään töissä iltavuorossa ja ennen sitä super shoppaamassa...tai kiersin koko kaupungin 3 eri kauppakeskusta ja kävin eri kaupoissa mm. etsimässä sopivaa kiitos lahjaa lasten päiväkodin hoitajille.
Ensin olin ajatellu ostaa jäätelö lahjakortit ja antaa sen lasten piirmän kortin kanssa. Mutta kun kahvilasta oli lahjakortit loppu niin sit aloin miettimään jotain muuta. Yritin metsästää jotain kivaa mansikka aiheista pientä esinettä esim. magneettia, mutta ei vaan löytynyt.Loppuen lopuksi ostin jokaiselle paketin mansikka servettejä, vadelma-juustokakku makusen kismetin ja Fazeri exslusive mansikka suklaa patukan. Pakkasin noi hienosti sellofaaniin ja paketin kruunaa tytön piirtämä kortti, valokuvat lapsista sekä päällimmäinen kortti jossa toivotamme hyvää kesää.
Laitoin siis 3 korttia päällekkäin ja nauhalla kiinni pakettiin.Mun mielestä tuli ihan hieno ja kiva pikku lahja :) Noita on 5kpl joten ei kukkarokaan kauheesti köyhdy ja mikä pääasia niin näyttää ja maistuu hyvältä.
Vai mitä mieltä ootte?? :)Löysin muuten ale myynneistä vaikka mitä kivaa...meinasin tulla hulluks kun siellä oli niin paljon kaikkea ihanaa mm. kotiin jopa 50% alessa. Ostin mm.kodin1 kivoja juttuja ulos takapihalle. Niistä kuvia seuraavassa postauksessa ;)

2 kommenttia:

  1. No kyllä on tosi kivat lahjat hoitajille eikä varmasti jää kaappiin pyörimään!:)

    VastaaPoista
  2. Se oli mun ykkös vaatimus et en hanki mitää turhaa! :) Suklaa varmaan maistuu kaikille on sitten kesä tai talvi ; ) Ja tollasille mansikka serveteillekkin on ihan varmasti käyttöä kesäkahvitteluiden merkeissä.

    VastaaPoista