perjantai 20. elokuuta 2010

Oma koti kullan kallis

Miten on mahdollista että lapsiperhe ahtautuu neliöstä kaksioon??!! Kyllä se on mahdollista jos kaksiossa on yhtä hyvä pohja ratkaisu kun meillä :) Tämä pikku kaksio vaikuttaa jopa isommalta kun meiän aikasempi neliö joka 2 tasossa. Ja ollaan oikeesta vaan tingitty isosta ruokapöydästä ja ostettu erillaiset sängyt. Muuten joudutaan hankkimään lisää tavaraa aika paljonkin. Tosin asuin ympäristö korvaa puuttuvat sisäneliöt koska ympärillä on mitä ihanin asukaspuisto ja kaikki teatterit, uimalat ym. virikkeet on ihan 10- 15min matkan sisällä.

Ei ole helppoa saada kaikkia tavaroita purettua ja laitettua uudelleen kaappiin (lue: laiskuutta). Siis meiän liina vaate kaapit tai vaate kaapit ei todellakaan oo koskaan ollut tip top. Mut nyt niiden järjestely ei yhtään huvittais!!Uusia koti hankintoja on tullut tehtyä ja uudet raamit kodille muokkautumassa.
Otan vanhaa mustaa (joskus meillä oli PALJONKIN mustaa sisustuksessa) hieman takaisin. Ostin H&M home myymälästä helsingin keskustasta muoviset tabletit keittiön pöydälle ja niiden kaveriks ajattelin vielä laittaa jotkut yks väriset tabletit.

Ikeasta tarttu mukaan 0,50e mustia käsipyyhkeitä muutama ja sit halusin viel H&M home myymälästä sellasen mustan lattia pyyhkeen (ne kun oli loppu).
Ennestään meillä on musta peili ja asema kello joiden paikka löytyi nyt sitten myös keittokomeron puolelta. Tonne takaseinälle pitää vielä kiinnittää pari hyllyä ja EHKä maalataan seinä vaalealla beigellä tai sitten vaan puhtaan maalarin valkosella.

Paljon on vielä tekemistä ennen kun uus koti on kuvaus kelvollinen koska kaikki seinät on betonia niin pitää miettiä tarkkaan minne kohti reikiä halutaan porailla:)

2 kommenttia: