maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kaunis kesä ja rakkaat

Olen koko kevään voivotellut karmeaa pihaamme. Piha on ollut ilmeisesti aina vähän heikolla hoidolla ja se todella näkyy.
Viime viikolla saimme vihdoin ostettua ruohonleikkurin ja pelkästään ruohon ajo sai mielen ylös kattoon. Mikä muutos saada ruoho vihreämmäksi, ja se ruohon tuoksu omalla pihalla.
Ihana KESÄ!
Haaveilen kauniista istutuksista ja kukista jotka kukkii vuodesta toiseen. Mutta tätä haavetta ei nyt vielä ensimmäisenä kesänä rakenneta. Pitää ensin hieman suunnitella, miettiä ja opetella puutarhan hoitoa.

Nautin kuitenkin kauniista pienistä yksityiskohdista joita pihastamme putkahtelee sieltä täältä 

...Ja pakkohan muutama kukka oli tuoda sisällekkin...Tänään olemme viettäneet lasten kanssa sitä niin kutsuttua "laatuaikaa". Kävimme kaupungilla kaupoilla ja sitten käveltiin jätskit kädessä puistoon leikkimään, josta sitten taas kävelimme kotiin päin keräten samalla kukkia...

Kukat löysi tiensä peltiseen ruukkuun jonka ostimme niitä varten  Sinoperi Home Storesta (hintaa alen kanssa n.6e)
Olemme nauttineet aurinkoisista ilmoista mm. rannalla joka sijaitsee n.100m meiltä. Emme alun alkaen edes tienneet mitä kaikkea tästä kodin ympäriltä löytyy. Tämä ensimmäinen kesä tässä on paljastanut kaikki helmet!

Ja niin myös tänään matkamme jatkui kohti rantaa...KAUNISTA, eikö??


Muistakaa kaikki kukkaruukun sanoma:

"The smile you send out
returns to you"

Nauttikaa Kesästä ja ihmisistä ympärillänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti