perjantai 16. marraskuuta 2012

Suklainenkakku




Pohja:
  • 1 paketti suklaakeksejä hienonnettuna
  • n.50g sulatettua voita
Täyte:
  • 2,5dl Flora visp - Vispattuna
  • 2,5dl Flora vanilja kastiketta - Vispattuna
  • 250g Maustamatonta rahka - Vispatun kerman ja vaniljakastikeen sekaan
  • 5kpl pientä liivate lehteä - 1.liota vedessä 2.rutista ylimääräinen vesi pois 3.sulata mikrossa pienen mehutilkan seassa 4. Kaada seoksen sekaan ohuena nauhana voimakkasti vispaten
Sekoita suklaa kastike viimeiseksi ja varovasti sekaa niin että täytteeseen tulee vain vähän "raitoja"
  • 0,5dl suklaa kastiketta
Kakun päälle voi vaikka laittaa TUPLA-suklaata hienonnettuna

1 kommentti:

  1. Herkullisen kuuloinen ja näköinen! Täytyypi kokeilla joku kerta. :-)

    VastaaPoista