maanantai 19. syyskuuta 2011

Syksy & sisustus

Pitkään aikaan ei ole koti kokenut muodonmuutosta. Ollaan vaan eletty ja sotkettu.
Nyt kuitenkin näin syksyn tullen oon huomannu enemmän viihtyväni tietokoneella selailemassa blogeja sekä nettikauppoja.
Ikeasta on tullu hankittua peili johon ihastuin jo ajat sitten sekä iso kello keittiöön joka PITI olla ensisijainen hankinta muuton yhteydessä (toisin kävi kun paikan valtasi toinen kello, joka nyt sanoi itsensä irti).


Ollaan nyt vuoden sisään muutettu 2 kertaa. Ensin eron myötä rivitalosta lasten kanssa kaksioon. Sitten kaksiossa odotettiin että päästäisi isompaan asuntoon...Maaliskuussa sitten päästiin muuttamaan kolmioon. No nyt meitä on sitten taas 4 henkilöä täällä ja tilaa ei ole ainakaan liikaa.
Nyt jännitetään koko ajan että minne päin Suomea seuraavaksi eksymme. Itse olen melkein koko ikäni asunut pääkaupunkiseudulla "tiilitalleissa" ja aikuisiällä haaveillut koko ajan ihan jostain muusta. Olen haaveillut siitä että lasten ympärillä on luontoa, rauhaa, rakkautta ja kiireettömyyttä. Noi haaveet on sinäänsä jo toteutunut mutta pääkaupungin syke voisi vaihtua maaseudun rauhaan ja kiireettömyyteen.
Uskon että ennen joulua meidän perhe tietää missä vietämme tulevat vuodet. Tosin luulin että homma olisi selvä jo nyt, mutta toisin kävi : )
Nyt koitan keskittyä sairaanhoitajan opintoihini ja nauttia perheestäni sen minkä kerkiän.
Olen onnellisessa siitä että lapset saavat viettää 5 päivää viikossa kotona mieheni kanssa. On ihanaa kun ei tarvitse aamulla klo.7 kauheeta vauhtia kiirehtiä päiväkotiin jonne matkaa n.40min ruuhkassa.
Pitäisi vaan muista olla onnellinen arjen pienistä iloista ja hetkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti