sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ostoksia vol.2

Tässä muutama ostos edellisen postauksen paketista. Lisäksi ostin tytölle ihanan mailegin silityslaudan barbi leikkeihin ja muutaman muun pikku jutun kotiin..


Askarreltiin tytön kanssa tervetuloa kyltti. Printattiin tollanen teksti ja sitten raameihin naputeltiin taulukoukut kiinni ja niihin vaan juuttinaru. Tuli tosi kiva. Tota ideaa käytettiin muutamaan muuhunkin tekstiin.
Tollasen sisustustarran löysin Vammalasta yhestä halpakaupasta. Uskomatonta että noida myydään täällä pääkaupunkiseudulla yli 20:lla eurolla ja tuolta sain tollasen alle kuudella eurolla... Innostuin noista halpakaupoista niin että kävin aika monta muutakin läpi ; )

...Yhdestä toisesta halpis kaupasta Tampereelta se sijaan ostin tämän lintulaudan tai pitäiskö sanoa että lintutalon. Toi oli oikeen heräteostoksien heräteostos. Mutta makso vaan 10e ja ajattelin että jos vaikka kohta saatais oma piha niin toi olis erittäin meidän näköinen "lintuölauta".

 Tuon peltiruukun löysin Helsingistä sokokselta puloleenhintaan 5eurolla. Kuvittelin tohon ruukkuun joulukukkia joten se lähti mukaan....
Nämä sisustustarrat myös Vammalan löytö, tais olla nämäkin alle kuudella eurolla kappale. Hienot sisustustarrat lasten seinillä ja taas pilkkahintaan. Kyllä kannattaa kouluta noi halpahallit joita ei täältä Helsingistä pahemmin löydy. Huomasin että sellaset pienemmät ketjut myi paljon halvemmalla hienompaa. Säästetään nämäkin tarrat tulevaisuuteen koska näyttää siltä että tänä vuonna päästään vielä muuttamaan MAALLE!!!

Ja viimmeisenä mutta ei vähäisempänä kva ostoksista jotka ostin Nurmijärvelrtä Wanilla Rose puodista. Sabluunassa on kiinni kaksi magneettiperhosta jotka ajattelin sijoittaa magneettitauluun jota tytölle vielä etsin... Ja sabluna vielä odottaa käyttöä. Tuon wc kyltin mm.ostin sieltä sisustuskirppikseltä muutama viikko takaperin. Siellä oli niin paljon ihmisiä että kaikki sisustushelmet meni varmasti ensimmäisten 10min aikana...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti