torstai 27. lokakuuta 2011

Päivän Ruoka - Lohipasta

Savulohipasta

4 annosta

Valmistusaika: 15 minuuttia

250 g pinaattitagliatellea
200 g purjoa
2 tl öljyä
1 prk ruokakermaa (rasvaa 5 %)
1/2 tl rouhittua mustapippuria
Pari kourallista (noin 50 g) rucolaa
150 g kylmäsavustettua kirjolohta
Laita vesi kiehumaan ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valmista sillä aikaa kastike. Puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota öljyssä muutama minuutti. Kaada pannulle kerma ja kiehauta. Mausta pippurilla. Revi rucolasalaatit käsin pienemmiksi suoraan kermaan ja saksi kalaviipaleet päälle. Sekoita ja tarkista maku. Kumoa kastike valutetun pastan joukkoon ja tarjoa heti.
Voit käyttää ohjeeseen myös tuorepastaa (rasiallinen 250 g ).

272 kcal/annos

...psst.resepti täältä 
Suosittelen kokeileemaan. Helppoa ja uskomattoman hyvää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti