keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Haaste

Sain Tarinoita Talosta blogin Katilta ensimmäisen haasteeni.
Lämmin kiitos Katille! 

Haasteen saaneen kuuluu kertoa seitsemän faktaa itsestään, kertoa linkin kera kuka haasteen on lahjoittanut sekä lahjoittaa puolestaan eteenpäin 15:lle itselleen mieluisalle blogille.


Ja nyt itse asiaan...

1. Olen muuttanut elämäni aikana muistaakseni 15 kertaa. Joista viimeiset 3 kertaa 1½vuoden sisällä. Olen asunut vuoden Tukholmassakin jossa opin ruotsin kielen niin hyvin että olenkin sitten käynyt kaikki kouluni ruotsiksi. Ensimmäistä kertaa suomessa (jos ei laske 1 vuotiaana tehtyä Vihdin reissua mukaan) muutin pääkaupunkiseudun ulkopuolelle joulukuussa 2010. Nyt asumme Etelä-Savossa 4 henkisen perheeni + koiramme kanssa. Tänne muutimme mieheni työn perässä.

2. Ikää minulla on vasta kohta 25. Synttäreitäni vietän maaliskuun puolessa välissä.

3.Olen aina halunnut lapsia nuorena. En kuitenkaan ole koskaan haaveillut suurperheen äitiydestä. Mutta en pistäisi pahakseni jos meille vaikka vielä siunaantusikin yksi tai kaksikin lasta lisää.

4. Opiskelen sairaanhoitajaksi. Moni ihmettelee ura valintaani. Mutta perustelen aina että sairaanhoitaja on hyvä pohjakoulutus moneen työhön. Haaveilen itsekseni hiljaa vielä mahdollisista jatko opinnoista yliopistossa myöhemmin. Ainoa ongelma on että vihaan lukemista! : D

5. Sisustus puuhat rentouttavat minua. Olen kotihiiri joka voi istua vaan sohvalla tuijottaen seinää ja pohtien "mitä tuolle seinälle tekisi ?". Kuitenkin kaipaan vastapainoa kodillekkin joka taas usein on työnteko ja hyvien ystävien seura.

6. Tykkään leipoa hyydyke kakkuja. Niitähän voisi nyttenkin tehdä kun ei ole uunia. Uunimme oli siis niin kauheen rasvan peitossa kun muutimme että en suostu sitä käyttämään. Ostoslistalla on siis uusi uuni!

7. Kirjoitan blogia pääosin omaksi ilokseni. Kirjaan tänne ylös internet osoitteita ja reseptejä myöhempää käyttöä varten. On kuitenkin kiva kun joku jättää kommentin tai kun huomaa että menet kymmenet tai sadat ihmiset on käynyt lukemassa jonkun tekstin! : )
Tämä oli ensimmäinen tunnustus tähän blogiin. Haluaisin välittää tämän eteenpäin blogeihin joihin itse vasta tutustuin tai joita olen pidempään jo seurannut.

Ehdoton ykkönen uusien tuttavuuksien joukossa on:

TALOJA JA TOIVEITA  blogi, tässä siis Johannalle tunnustus minulta.
Aivan ihana koti jossa paljon toteutettu samaa mitä itse olen meille suunnitellut.


Ja myös seuraaviin blogeihin lähtee tunnustus lentoon lämmön kera:

Päärynäpuun alla blogin Mirvalle

Kotilieden Wilhelmiinalle

Kolmen tähden kodin Marikalle

Ja Haikaranpesä kodiksi blogille

1 kommentti:

  1. On ihana, että jaat reseptit! Tunnustan etsiväni blogistasi silloin tällöin hyviä ohjeita:)
    T,Kati

    VastaaPoista