keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ihanaa keskiviikkoa

Ulkona on taas vaihteeksi niin kaunis päivä. Täällä on nyt ollu jokatoinen päivä kauhea lumisade ja sitten taas se toinen päivä taivas sininen ja aurinko paistanu täydeltä taivaalta.
Ihana huomata että kevät tulee. Eilen kun kävelin lammen vierustaa kohti koulua niin linnut jo lauloivat suloista säveltään...

Tänään on jo kerennyt paljon tapahtua. Mukavan oloinen remontti mies kävi meillä katsomassa lattiaa. Niin hyvä mieli tosta jäi ja mies vaikutti erittäin pätevältä että eiköhän hän aloita meillä lattia projektia keväämmällä
Tai oikeestaan jo puhuttiin että loppukeväällä lattia laitetaan kuntoon. Puretaan keittiöstä lattia (vaihdetaan muuhun) josta saatavien palojen avulla korjaataan kaikki "rikkinäiset" kohdat.

Lattia on jotain todella harvinaista wenge tyylistä ilmeisesti  "banga banga" parkettia. Niin mukavan tuntuinen jalan alla ja kovaa materiaalia, koiraakin ajatellen.
Joten kyllä me mielummin korjataan tämä vanha kun laitettaisiin uusi parketti joka olisi todennäköisesti melkein samanhintainen kuin tämä kojaus. Eikä kovuudessaan ikinä päihittäisi tätä.Tuntuu hyvältä herättää henkiin jotain alkuperäistä mistä itsekkin pitää.
Näen jo silmissäni tämän tumman lattian ja valkoiset leveät lattia sekä kattolistat...vaikka tähän menis kuukausi, kaksi tai vaikka vuosi niin lopputulos on taatusti sen arvoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti