maanantai 20. helmikuuta 2012

Lattia

Ollaan purettu kauhea laminaatti lattialta. Mutta sen alta paljastui melkoinen ylläriTämä parkettilattia on täysin pilattu maalilla (maalattu katto ilman että lattia on suojattu) ja lisäksi on poistettu seinä olkkarin ja keittiön välistä eikä olla sitten kunnolla paikattu kolojakaan.

Tämä vanha lattia ei kuitenkaan ole se vaalea jonka halusimme, mutta se on niin mukavan tuntuinen kävellä, niin kestävän oloinen ja niin tähän taloon sopiva että haluaisimme sen säilyttää.
Tämän talon on aikoinaan arkitehti suunnittellut ja olisi mukava herättää henkiin se yleellinen tyyli jota tämä talo on aikoinaankin edustanut. Tumma vanha lattia ja valkoiset leveät listat olisi mielestäni upea kokonaisuus jonka olen nyt päähäni saanut.

Nyt olen ottanut yhteyttä lattiankorjaajaan ja odottelen vastausta jotta selviää alammeko entisöimään lattiaa vai emme...Olisi kyllä mukava saada puhdas ja puhtaan näköinen lattia kotiin mahdollisimman pian. Vaikka olen jo totutellut ajatukseen siitä että saattaa mennä kesäänkin saakka.

1 kommentti:

  1. Moi Laura,

    kiinnostaa, miten lattialle käy??!!
    Sinulle on jotain blogissani!
    Terkkuja, Kati

    VastaaPoista