perjantai 22. helmikuuta 2013

Tavaroiden järjestelyä ja siivousta

män viikon siivous saldo on jo tähän mennessä, sanoisinko OK!
Onpas kiva kun löytää nurkista käyttämättömiä hyllyjä ja saa ideoita tyhjästä.
Näillä mausteilla aloin rakentamaan vaatehuoneeseen hyllyjä (jotka nyt tavallaan tyhjänpantteina, täynnä "somisteita"). Kiva kun saa uusia nurkkia kotona jonkinlaiseen valmis valmiuteen.
Jännä miten sitä EDELLEEN löytää romulaatikoita joiden rojuja ei vaan saa mihinkään laitettua. Nyt oonkin keränny tavaroita laatikoihin jotka vien suoraan kirppikselle. Ei niitä tavaroita mitä ei oo vuoteen tarvinnu tarvii koskaan, aikanaan jos ne on vanhoja laukkuja tai takkeja, puhumattakaan kengistä!

Tyttö sai myös verhonsa tällä viikolla! Ja ikean pinkki lamppukin löysi tiensä meille. Vielä on hieman matkaa siihen mitä visioin (työpisteen teko) mutta hyvällä mallilla jo on!

Etukäteis synttäri paketista paljastui party lite "lyhty" joka ei tästä kuvasta ehkä kesää hehku, mutta uskokaa. Kyllä se kevät meille värein kohta saapuu.
Jo näistä kuvista ehkä saa osviittaa siitä mitä väriä on tulossa : D

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogiisi googlettelemalla tapetteja. Kysyisinkin, jos vain muistat, että mistä ornamenttikuvioinen tapetti on postauksessa 15.3.2011? :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, ja kiitos kysymyksestä. Valitettavasti en muista mistä tuon kuvan nappasin. Mutta olen tuota tapettia aika paljon kaupoissa nähnyt. Lajimmat myymälävalikoimat jossa olen muistaakseni tähänkin tapettiin törmännyt saattaisi olla kodin terra tai bauhaus . K-rautaa myös mietin mutta heillä valikoima vaihtuu (ehkä?) vähän nopeammin (ainkin pienimmissä myymälöissä).
    Onnea etsintään :)

    VastaaPoista