maanantai 2. syyskuuta 2013

Koti kohti syksyä DIY

On se kumma, aina kun ilmat alkaa viilenemään tekee mieli kaivautua kotiin ja alkaa näpertämään.
Joka paikasta pursuaa nyt kaikkea yli ihanaa musta valkoista josta sekoaa täysin!

Koska kaikkea ei kuitenkaan voi saada tai ole edes järkevää hankkia on kiva tehdä ostoksia jotka sytyttää kerta toisensa jälkeen.

Näin kävi mm. seuraavan valon kanssa. Clas Ohlssonin valosta inspiroituneena vedin verhot sivuun ja tein mustavalkoisen seinän tauluhyllyjä apuna käyttäen.


Lisäksi alkaa "kyllästyttämään" kaikki maalaisromanttiset härpättimet joten ne kaipaa selkeesti uutta käyttöä jotta eivät hautaudu pölyn alle.
Niinpä tästä 1e höylästä tuli naulakko (pyöräilykypärille) meidän tuulikaappiin.


 Ja entäs tämä...
No on jääny koukkuun pinterestiin josta olen bongannut useita pölkky kuvia. Niistä intoutuneena aloin sähkö-höylällä höyläämään yhtä pihalla lojunutta pölkkyä. Eihän mulla siinä vaiheessa ollut mitään käsitystä minne tämä pölkky raasu päätyisi. Joka tietystä miestänikin nauratti.
Mutta tämä pölkkyhän oli kuin tehty kukan alle. Aluksi kavailin tästä ainakin osin mustaa. Mutta koska tumma "käytännöllinen" lattia hallitsee haluan KAIKEN mahdollisen valkoisena. Ja eikö oon hieno halkeama?!?Näin tällä kertaa katsotaan mitä seuraavaksi. Vielä olis talven varalle muutamia remppa kohteita tässä ikuisessa remontti suossa.
Ei ole kaikki kesän remontti tavotteetkaan saavutettu. Mutta ehkä yllätimme itsemme ja teimme jotain sellaista mitä emme etukäteen ajatelleet esim. tuulikaapin lattian uudelleen laatoitus.
Ja lisäksi saimme viedä lapset ekaa kertaa lentokoneella etelään, joka oli varmasti yksi kesän kohokohdista.
Näin tällä kertaa, katsotaan mitä ja milloin seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti