keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Olohuone ennen ja jälkeen

Nyt tuntuu jo että puolenvuoden aherrus kotinurkissa vaatii pienen tauon. Tauko tekee hyvää mielelle, arjelle ja uskon että inspiraationlähdekkiin syttyy paremmin kun remontointi ei ole väkisin puurtamista. Yläkerrasta puutuu vielä rappusten viereisen seinän maalaaminen (tai tapetointi) ja sitten se iso KEITTIÖREMONTTI. Mutta uskoisin että seuraavaksi matkamme suuntaa alaspäin. Nimittäin kuten alla olevasta kuvata näkyy alkaa rappusten vierestä alas päin puolipyöreäpaneli joka olisi tarkoitus maalata, valkoiseksi tietty. On osin kiehtovaa se että alakerrassamme on meidän oma "kesämökki" ja se tunnelma tullaan osin säilyttämäänkin.


Ennen kuva= myyntikuva (SKV)

Ja että mitä on tapahtunut?!?
 • No vaalea laminaattihan purettiin ja sen alla oli SE maalinsotkuinen parketti joka on hiottu.
 • Vanhan kaiteen päälle on rakennettu ikäänkuin kotelo. Ja kotelo päällystettiin Tikkurila tunto kivi tasotteella.
 • Listat on myös uudet ja kattoon on kiinnitetty u-kisko verhoja varten.
Tuon kaiteen idea oli saada olohuoneeseen paikka tv tasolle. Koska olohuoneessa ei ole yhtäkään ehjää seinää. Lisäksi kaidetta korotettiin 15cm ihan lastenkin takia. Sähkömies kävi asentamassa pistokkeet kaiteen kylkeen ja näin tv:kin löysi vihdoin oman paikkansa. 

  Mitä ei ole tapahtunut?!?
  • Seinä rappusten vieressä on vielä koskematon. Se vaatii vielä uuden maalin ja uudet lamput, sekä kattolistan.. Ei ole nimittäin ihan helpoin paikka kiipeillä ja repiä tota tapettia pois. Jokinlainen teline pitäis vissiin keksiä.
  • Lisäksi kaiteen sisäpuoli pitää vielä listottaa.

   Mutta sanoisinpa silti että melkoinen muutos jo tähän mennessä!

   Ja odottakaapa kun näette makuhuoneen muutoksen entiseen verrattuna! Siitä lisää huomenna:)

   Ei kommentteja:

   Lähetä kommentti